Još uvijek mlada Ruža Šimić prije četiri je godine u zaprešićkom Trinityju pripremala neke od najfinijih i najoriginalnijih slastica u Hrvatskoj. Trinity se u međuvremenu komercijalizirao u lošem smislu te riječi, a iznimno darovita gospođa Šimić upravo je prešla u Noel Bread & Deli, lanac delikatesnih pekarnica Ivana Juga, sommeliera i utemeljitelja restorana Noel.
PrelazaK Ruže Šimić u Noel Bread & Deli veliko je, strateško pojačanje za Jugov brend. Noel Bread & Deli sad će u svoj portfolio uvrstiti i vrhunske kolače. čime će se bitno razlikovati od konkurencije: ni jedna hrvatska zanatska pekarnica nema osobito razvijeno slastičarstvo izvan područja panettonea, krafni, babki i sličnih proizvoda. Gastronomski kolači pastry chefice Šimić mogli bi drastično uljepšati, poboljšati i obogatiti vitrine Noel Bread & Delija. A Ivanu Jugu vratio se i Nikša Mandić, pekar na čijem su se znanju bazirala Noelova famozna kolica s kruhom. Mandić je, također, osmislio veći dio asortimana Noel Bread & Delija. Šimić i Mandić jamče visoku kvalitetu i originalnost jednog od vodećih hrvatskih zanatskih pekarskih lanaca.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.