Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Hrvatski sommelierski klub najavljuje prve ovogodišnje tečajeve Prve razine, koji će se održati u Opatiji, Splitu i Dubrovniku

Hrvatski sommelierski klub i dalje marljivo radi na promicanju znanja o vinu, osobito među profesionalcima iz ugostiteljske industrije ali i raznih drugih zanimanja vezanih uz vinsku scenu. Pa tako HSK upravo najavljuje prve ovogodišnje tečajeve za Prvu sommeliersku razinu. Tečajevi će se održavati u Opatiji, Splitu i Dubrovniku, krajem veljače i u prvom dijelu ožujka.

Kao i obično, HSK-ovi sommelierski tečajevi organiziraju se na dva načina: on line za teorijski dio nastave, i on site, uživo, za praktični dio nastave koji podrazumijeva i kušanje vina.

Sommelierski tečajevi 1. razine u Opatiji se održavaju od 24. do 26. veljače on line, a od 28. veljače do 2. ožujka uživo u hotelu Ambasador.

U ožujku on line tečajevi počinju u Splitu od 10. do 12. ožujka dok se nastava uživo odvija u hotelu Ambasador (nije povezan s opatijskim Ambasadorom) od 14. do 16. ožujka. 

U Dubrovniku on line tečaj za 1. razinu traje od 10. do 12. ožujka, a nastava uživo održava se u hotelu Rixos od 17. do 19. ožujka. 

I ovom prilikom želimo podsjetiti da doslovno svatko tko želi raditi u servisu bilo kojeg ozbiljnijeg restorana ili hotela, naprosto mora svladati osnovna sommelierska znanja. To vrijedi i za konobare, ali i za kuhare. Potpuno je nezamislivo raditi u ambicioznom restoranu ili u hotelu s pet zvjezdica a da ne znate ništa o vinima. To je jednako kao da se zaposlite u salonu za prodaju automobila a da ne znate voziti. Stoga bi bilo neophodno da se što više ljudi iz restoranskog posla prijavi na tečajeve Hrvatskog sommelierskog kluba.

HSK Sommelierski tečajevi 1. razine

Veljača

  1. Opatija (hotel Ambasador)
    Online: 24.- 26.2.2025.
    Onsite: 28.2.- 2.3.2025.

Ožujak

  1. Split (hotel Ambasador)
    Online: 10.- 12.3.2025.
    Onsite: 14.- 16.3.2025.
  2. Dubrovnik (hotel Rixos)
    Online: 10.- 12.3.2025.
    Onsite: 17.- 19.3.2025.

Zainteresirani prijave mogu poslati na info@sommelier.hr ili se prijaviti na 052/ 222- 385

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.