Hrvatski sommelier klub idući će mjesec organizirati tečajeve 2. razine. Tečajevi 2. razine omogućuju polaznicima koji ih polože da s puno većom samostalnošću rade s vinima u ugostiteljstvu. Ili da naprosto u društvu impresioniraju svoje sugovornike i prijatelje suverenim znanjem o vinu.
Sommelierski tečajevi 2. razine održavat će se po hibridnom modelu: teorijski dio online a praktični dio koji uključuje degustacije, organoleptičku analizu i posluživanje vina održat že se on site, uživo u poznatom rovinjskom hotelu Lone koji ima pet zvjezdica. Evo rasporeda predavanja.
Online 19-21. studenog
On site 22-24. studenog, hotel Lone, Rovinj
On line 25-27.studenog
On site 29. studenog do 1. prosinca, hotel Lone, Rovinj
U financijskom je interesu svakog ozbiljne ugostiteljske i hotelijerske tvrtke da što više svojih zaposlenika koji rade u servisu pošalje na sommelierske tečajeve, jer vina nikad ne prodaju vinske liste. Vina prodaju sommelieri i educirani konobari. Nadalje, bilo bi važno da sommelierske tečajeve pohađaju i kuhari, osobito chefovi ambicioznijih restorana, kako bi razumjeli glavna načela i metode slaganja vina i hrane.
Više detalja o sommelierskim tečajevima u studenom može se doznati OVDJE
Hrvatski sommelier klub moli sve zainteresirane da prijave pošalju na
info@sommelier.hr ili da nazovu 052 222 385
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.