Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOĆ KOKTELA Večeras se otvara Maredo Bar, u predvorju blagovaonice najpopularnijeg zagrebačkog gastrotainment restorana. Ne morate rezervirati

maredo-sala-g1

Zagrebački Maredo petkom, a osobito subotom, i dalje tuče sve moguće rekorde posjećenosti. Petkom i subotom oko ponoći u Maredo se slijeva rijeka ljudi željnih civiliziranog provoda, jer u ZagrebU malo koji civilizirani lokal radi poslije dvanaest navečer. Maredo je, prirodno, odlučio iskoristiti prazninu na tržištu pa je u prostoru ispred restorana uredio ne baš mali, veoma ugodni bar koji se tovara večeras u petak 4. listopada.

Maredovi menadžeri procjenjuju da u bar može stati osamdesetak gostiju koji stoje i piju; sjedećih je mjesta četrdesetak. Za razliku od restorana, mjesto u Maredo Baru ne mora se rezervirati. Bar je otvoren za sve goste koji žele popitI nešto dobro s Maredove bogate vinske liste, kao i s nove liste koktela koja se danas u petak popodne još bila dovršavala.

Miksološki je posao često prepun improvizacija. Osim vina i koktela, Maredov bar nudi niz malih snackova uz pića poput ručno kosanog tartar bifteka na bruschettama, puno raznih varijanti sushija ili pak hrskavih arancina. Zagreb je navečer dozlaboga dosadan za skoro sve ljude koji žele izlaziti i poslije završetka radnog vremena restorana, a koji ne vole turbo folk.

Maredov Bar pruža opciju civiliziranog dugog noćnog izlaska, s vrlo privlačnim pićima, puno šampanjca po prijateljskim cijenama i modernim, seksi ambijentom. Maredov Bar novi je, sasvim logični potez u izgradnji jednog od najsnažnijih i najuspješnijih hrvatskih ugostiteljskih brendova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.