Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ecuga, vodeći hrvatski web trgovac jakim pićima, u Rijeci je otvorila veliki butik s više od 800 rumova, whiskeya, ginova i drugih destilata

Labinska Ecuga postala je poznata po iznimno dobro opskrbljenom web dućanu, koji po konkurentnim cijenama prodaje sve moguće destilate iz svijeta i Hrvatske. Ecuga je vjerojatno prva u Hrvatskoj prodavala i posve nova pića, poput Jack Daniel’s Single Malta s plavom etiketom, ali redovito drži i desetke godina stare i rijetke škotske maltove.

Vlasnik Ecuge Boris Vretenar veliki je ljubitelj ruma, pa je stoga logično da rumovi zauzimaju posebno važno mjesto u asortimanu ovog uspješnog internetskog distributera, koji je sada otvorio i prostrani butik u Rijeci.

Riječka trgovina Ecuge, Ecuga Shop nalazi se u Ružićevoj ulici 26a. Ecuga Shop zauzima 120 kvadratnih metars, i prodaje više od 800 različitih jakih pića. Riječ je o najvećem asorirtimanu destilata u Rijeci i jednom od najvećih u Hrvatskoj. Rijeka je sa Ecuga Shopom dobila vrhunsku trgovinu jakim pićima, baš kao što je lani s Wine&Co dobila reprezentativnu vinoteku. Ecuga Shop otvoren je od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 19 sati.

Fotografije/Iconis Digital

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.