Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Aura i dizajner Boris Ružić sinoć su u beach clubu D’Or priredili raskošni godišnji White Party posvećen narančama i Orancellu

Kraj intenzivnog ljeta sad je već tradicionalno rezerviran za zabavu u Funtani. “Ove godine imamo više od 1700 gostiju, skoro petsto smo pozvali, a mogli smo i još toliko. Uvjeren sam da je na ovoj zabavi moglo biti pet tisuća ljudi i da bi mogli prodati sve karte, ali to nam nije bio cilj,” rekao nam je gospodin Mišel Sirotić, vlasnik Aure i jedan od suorganizatora. I zaista, White Party u klubu D’Or jedan od je najtraženijih događaja u Istri u kolovozu.

Malogdje gosti dolaze točno na vrijeme navedena u pozivnici, međutim u 17:30 D’Or se već počeo ugodno popunjavati unatoč velikim vrućinama. Što jasno govori o dobroj organizaciji i želji za dobrim provodom. Ovogodišnji Summer Party održan je u čast narančama i Aurinom Orancellu. Stoga je i cijeli prostor D’Ora bio tematski uređen s puno narančastih boja, atraktivnih ležaljki i detalja na plaži, dok su hostese dijelile narančaste šešire za zaštitu od sunca.

Aurin Orancello proizvodi se od žitnih destilata i posebno odabranih ekoloških naranči i njihovih kora. Orancello je, kao i Limoncello, jedan od hitova na tržištu koje je Aura nedavno osmislila. Radi se o pametnom proizvodu koji se u dva poteza može pretvoriti u odličan koktel ili spritz i u njemu uživati kod kuće ili na plaži. Popularnost Orancella i Limoncella svakako bi trebala samo rasti.

U D’Oru se na svakom stolu nalazila mala stanica s pjenušcem, mineralnom vodom, Orancellom i ledom te su gosti u zabavnom ritualu sami pripremali vrlo osvježavajući i ukusan spritz, koji je u momentu smanjio visoke temperature. Na baru su se naravno još točili i Limoncello, jedan od atraktivnijih i osvježavajućih proizvoda iz Aurinog raznovrsnog arsenala, gin Karbun, aperitivo Ora d’Oro i novi odlični pelinkovac Victoris. Ambijent White Partyja, koncepta koji je u svijetu proslavio američki milijarder Michael Rubin sa svojim kućnim White Partyjima na američki dan neovisnosti, prilično je lepršav i spektakularan u isto vrijeme.

Sasvim je jedinstven doživljaj ispijati spritzeve na plaži u moru bijelih košulja i haljina te pažljivo dizajniranom prostoru. Na White Partyju nastupili su Tony Cetinski, kao i plesačice popularnog zagrebačkog kluba Mint te brojni ostali glazbenici, od kojih su neki završili i na zip lineu u zabavnom nastupu. White Party je svakako bio jedan od najboljih evenata ove godine u Istri i primjer kako se uz puno ulaganja i truda treba promovirati industrija žestokih pića. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.