Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PLAŽA U CENTRU 22 srpnja počinje zagrebački Fuliranje Summer Sunset, dolaze Landsky bar, riječka Apotheca, ukupno će se miješati 50-tak različitih koktela  

U Zagrebu se od 22. do 28. srpnja održava Fuliranje Summer Sunset, ljetni festival koji će na tjedan dana na Strossmayerov trg dovestineke od najboljih hrvatskih barova, u ambijentu prave plaže.

Pod palmama će se na sunčalištu i pijesku miješati kokteli, raznositi specialty kave i puštati dobra glazba. Otvorit će se devet kućica, među kojima će biti i jedan od najboljih zagrebačkih barova Landsky, odlična riječka Apotheca i lovranski Yellow Coffee, za hranu insladoled se brinu Soho Sushi, Institut za burgere by Mate Janković, Oui Chef on Wheels i Ice Crone. 

Landsky bar na zagrebačkoj Remizi gdje ovoga ljeta rade uvjerljivo najbolje Palome u gradu, na Fuliranje dolazi s nostalgičnim koktelima Stoimena, Cvrčak, Zlatokrila i Veli Jože. Apotheca Dorijana Skoblara, bar inspiriran prohibicijom i speakeasy žanrom, miješat će Dark and Minty, Pornstar Paloma, Unusual Smash, Margarita Mule, Blossom Americano i Berry White koktele, sve kreirane za vruće dane.

Mojito & Corona Bar dolazi sa čak 11 koktela na čelu s klasičnim Mojitom i četiri voćna,  dok pozdani najavljuje 23 koktela. Za kraj, ako ste se pitali što je Ice Crone to je soft serve sladoled u kornetu od tijesta za kroasan, koji će se moći probati u nekoliko okusa. Glazbu puštaju Ozren Kanceljak, DJ Stanko Bondža, DJ Jazzozo, DJ Tom Black i DJ Bocca.

FULIRANJE SUMMER SUNSET

Trg Josipa Jurja Strossmayera, Zagreb

22. do 28. srpnja 2024.

12:00 do 00:00

ulaz besplatan

Fotografije/PRESS Fuliranje Summer Sunset

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.