Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Netko opasno trola hrvatski McDonald’s, nude dostavu dva Big Mac menija i 20 nuggetsa za 1,90 eura

McDonald’s Hrvatska na svojim je društvenim profilima objavio da je netko na Instagramu otvorio profil i lažno se predstavlja kao McDonald’s i prodaje njihovu hranu putem dostave.

“Zbog pojave profila McDelivery Hrvatska koji se lažno predstavlja kao McDonald’s Hrvatska i obmanjuje korisnike društvene mreže Facebook lažnim ponudama, želimo istaknuti kako je ovo naš jedini pravi profil.  McDonald’s Hrvatska ni na koji način nije povezan s tim profilom, web stranicom na koju vode linkovi s tog profila ili drugim aktivnostima.  Molimo vas da se zbog vaše sigurnosti ne prijavljujete na web stranice koje nisu u domeni mcdonalds.hr te da ni u kojem slučaju ne dijelite svoje osobne i financijske podatke,” poručuje McDonald’s.

Profil McDelivery Hrvatska otvoren prije nekoliko dana na Instagram i Facebooku  McDonald’s reklamira goleme menije s McDonald’sovim proizvodima po smiješnim cijenama. Pa tako McDelivery Hrvatska nudi veliki Big Mac, Big Pollo, dva velika pomfrita, dva McFlurryja i dvije Cole Zero za 1,95 eura, a po istoj cijeni i ‘pakete za dijeljenje’ s Happy Mealom, 9 McNuggetsa i velikim Big Mac menijem za istu cijenu.

Lažne recenzije na stranici McDelivery Hrvatska

Klikom na gumb za naručivanje kupac dolazi na stranicu na kojoj je kratka anketa o tome koliko kupujete u McDonald’s u neizbježni niz oduševljenih recenzija njihova dostavnog servisa. U četvrtak oko tri popodne Facebook je već bio označio neke objave McDelivery Hrvatska kao lažne informacije, a profil na Instagramu je izbrisan.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.