Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Klub Anaconda i pulsko Državno odvjetništvo ozbiljno su ugrozili turistički ugled Rovinja

rovinj-grad

Što je danas Rovinj? Rovinj je danas  opasni gradić u kojem zaštitari i vlasnica svingerskog kluba mogu brutalno pretući ljude na cesti i onda pištoljem prijetiti svjedokinji nasilja. I poslije svega toga ne završiti u zatvoru jer lokalno Državno odvjetništvo nije zatražilo pritvor za nasilnike.

Rovinj je, dakle, grad u kojem možete mlatiti, ponižavati i krasti ljude na ulici, bez straha da ćete završiti u zatvoru. Što je inače Rovinj? Najluksuznija istarska turistička destinacija, s nizom vrhunskih hotela, dva Michelinova i još nekoliko restorana koji spadaju među najbolje u Hrvatskoj. Nasilnički Rovinj i Rovinj visokog turizma nikako ne idu zajedno.

Nasilnički Rovinj opasno ugrožava imidž Rovinja visokog turizma, jer je sigurnost jedan od esencijalnih elemenata modernog turizma. Vlasnik Adrisa Ante Vlahović i predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popović morali bi ozbiljno razmisliti što će biti s međunarodnim ugledom Rovinja ako, recimo, CNN ili bilo

koji drugi globalni medij objavi priču o premlaćivanju Brune Pliše i njegovih prijatelja i o odluci pulskog DORH-a da ne traži pritvor za nasilnike i njihovu šeficu (usput govoreći, tužitelj koji donio tu skandalozni odluku ili je žestoko korumpiran ili prilično neinteligentan). Javna sablazan koju je izazvao cijeli ovaj slučaj u Hrvatskoj, u slučaju širenja u strani  medijski prostor mogla bi se pretvoriti u antipatičan  međunarodni  skandal kakav ne treba ni Rovinju ni hrvatskom turizmu. Slučaj premlaćivanja ispred Anaconde može se sanirati samo s dva poteza. Prvo, Anacondine nasilnike i njihovu šeficu odmah treba poslati u istražni zatvor. Drugo, neophodno je zatvoriti samu Anacondu.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Klub Anaconda i pulsko Državno odvjetništvo ozbiljno su ugrozili turistički ugled Rovinja

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min