Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Praškoj, u strogom centru Zagreba, uskoro se otvara hotel Met s pet zvjezdica

met-hotel

Ovih je dana na novogradnju u u Praškoj, odmah kod tramvajskog skretanja za Trg bana Jelačića, postavljen natpis Met Boutique Hotel. Radi se o novom zagrebačkom hotelu pet zvjezdica. Met su podigli investitori iz Tirane, glavnog grada Albanije.

Vlasnici su prije par mjeseci  najavili da će Met imati samo 26 soba: zato se vjerojatno zove boutique hotel. Investitori su, također, bili obećali da će Met imati pravih pet zvjezdica, što je iznimno važno budući da je Zagreb prepun hotela s četiri zvjezdice koji se izgovaraju na heritage kategoriju. Zagrebu, međutim, kronično nedostaju hoteli s pravih pet zvjezdica.

Met se nalazi na jednoj od najboljih mogućih zagrebačkih lokacija, par metara hoda od Trga bana Jelačića. Zagreb je jedan od sasvim rijetkih gradova, koji nemaju luksuzni hotel na svom glavnom trgu. Hotel Dubrovnik naprosto nije dobar hotel, i vjerojatno nikad neće postati dobar hotel. Nadamo se da će Met bar donekle ispuniti tu golemu prazninu u zagrebačkom gradskom životu. Metovi vlasnici moraju, međutim, biti vrlo pažljivi i zahtjevni u odabiru chefa i stilskog usmjerenja restorana, kao i u izboru glavnog barmena i u definiranju bara i kavane. Met ima potencijal da postane jedini javni dnevni boravak u najstrožem centru Zagreba. Nadamo se da će se to i dogoditi.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.