Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ORBAN IZLAZI NA JADRAN Vlasnik NK Osijeka Lorinz Meszaros u Ičićima gradi luksuzni hotel s 200 soba i privatnim vilama

Lorinz Meszaros najutjecajniji je Mađar u Hrvatskoj. Lorinz Meszaros vlasnik je Nogometnog kluba Osijek, a u glavnom gradu istočne Hrvatske upravo gradi novi nogometni stadion.

Lorinz Meszaros također je veliki investitor u hrvatski turizam. Jučer je, piše Novi list, Meszsaros položio kamen temeljac za izgradnju velikog hotelskog kompleksa Riva’s Hotel, koji bi se trebao otvoriti u ljeto 2024. 

Riva’s će imati 200 soba i više privatnih luksuznih vila. Riječ je o najvećoj hotelskoj investiciji u povijesti malih i simpatičnih Ičića. Novi list još navodi da je Meszsaros  preuzeo i opatijski hotel Miramar, pa se njegov portfolio na Opatijskoj rivijeri sada procjenjuje na više od 100 milijuna eura.

Lorinz Meszsaros blizak je prijatelj mađarskog premijera Viktora Orbana; Mezsarosova financijska moć često se povezuje sa Orbanovom političkom zaštitom. Tako će, eto, zahvaljujući gospodinu Meszarosu mađarski demokratski diktator Orban, koji se ovih dana požalio da su Hrvati Mađarima ukrali Jadran, dobiti svoj izlaz na more: parsto metara hotelske plaže u Ičićima.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.