Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Arena Group objavila je da u prosincu otvara luksuzni hotel u centru Zagreba, u zgradi gdje se nalazio Time

arena-hotel

Skele na uglu Amruševe i Petrinjske prije nekoliko su dana prekrivene gigantskim posterima. Na posterima piše da Arena Hospitality Group u prosincu otvara hotel u Zagrebu. Hotel će među ostalim imati bazen na krovu. 

Hotel se otvara u palači na uglu Amruševe i Petrinjske u kojoj se do pretprošle godine nalazio Time, najuspješniji zagrebački gastrotainment restoran, koji se uz nešto promijenjeni koncept i pod imenom Izakaya iselio u Selsku ulicu.

Kako neslužbeno doznajemo, Arenin hotel u najstrožem centru Zagreba trebao bi dobiti franšizu Radisson Collection Luxury, što znači da Zagreb napokon dobiva još jedan bezuvjetno luksuzan hotel. Zasad u stvarno luksuznoj kategoriji Zagreb ima samo Esplanadu.

Arena Hospitality Group hotelska je kompanija koja je godinama djelovala  u Istri. Prije trinaest godina u Arenu je ušao izrealski kapital, pa danas Arenu vode izraelski menadžeri. Arena ima više od 25 hotela u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj i Srbiji, s više od 10 tisuća kreveta. Otvaranje pravog luksuznog hotela u centru grada velik je korak u deprovincijalizaciji Zagreba.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.