Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Barmen Filip Pleteš neobično je ozbiljan natjecatelj za ovogodišnju sezonu MasterChefa

pletes

Ovogodišnji je MasterChef prilično grozan pa same emisije, kako smo bili najavili, nećemo komentirati sve do finala. Međutim, vrijedno je upozoriti da ovogodišnji MasterChef ima i jednog zaista ozbiljnog, relevantnog natjecatelja. Riječ je o 29-godišnjem Riječaninu Filipu Pletešu, jednom od najboljih hrvatskih barmena nove generacije.

Talentirani gospodin Pleteš radio je u više zagrebačkih lokala, a osobio dubok trag ostavio je u Dubravkinom putu, u vrijeme kad je u tom lijepo uređenom restoranu kuhala Priska Thuring. Dubravkin put prije pet je godina spadao među nekoliko najboljih zagrebačkih fine dining restorana,čemu su pridonosili i Pletešovi kokteli. 

Poslje odlaska iz Dubravkina puta, gospodin Peleeš postao je brand ambasador za Coca Colu: Coca Cola distribuira niz važnih žestokih pića uključujući Jack Daniels , Woodford i Remy Martin. Kao brend ambasador Coca Cole Pleteš surađuje na projektu Raise the Bar, koji obrazuje mlade ugostiteljske profesionalce. 

Filip Pleteš karijeru je u pulskom hotelu Histria. Zatim je radio na jednom od najvećih kruzera tvrtke Royal Caribbean, pa na famoznom Nikki Beachu u Marbelli. Završio je uglednu European Bartender School u Ateni. Filip Pleteš jedan je od rijetkih visoko kompetentnih ugostiteljskih profesionalaca koji su kao natjecatelji odlučili sudjelovati u MasterChefu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.