Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Eminem je u Detroitu otvorio pop-up Mom’s Spaghetti

Riječi Mom’s spaghetti Eminem je svojom pjesmom  Lose Yourself urezao u kolektivnu podsvijest. Ako ste se ikad osjećali kao totalni underdog (a svi se jesmo), te dvije naizgled tople riječi imaju bremenito značenje.

His palms are sweaty
knees weak, arms are heavy
There’s vomit on his sweater already, Mom’s spaghetti

U najjačem singleu sa soundtracka sjajnog filma 8 Mile, uz koji su otrčane tisuće maratona i podignute kilotone utega u teretanama, genijalni bijeli reper slagao je antologijske rime, ali svemu dođe vrijeme da se utopi u mainstream. 

Detroit News, dnevni list Eminemovog rodnog grada, javlja da je u lokalnom klubu The Shelter Jimmy B. Rabbit Smith (Eminem) ovih dana osobno potpisivao novi album Revival, na kojemu među ostalim svirepo i opravdano napada Trumpa. Obožavatelji su uz autograme sa sobom mogli ponijeti i “mamine špagete”, kutije pune špageta i kruha s češnjakom za 5 dolara (8 dolara ako su uzeli i ćufte) ili sendvič sa špagetima. Ovaj pop-up odradila je catering tvrtka Union Joints. Prema Detroit Newsu, skuhali su pedesetak kilograma špageta u prva tri sata jer nikome nisu smetale asocijacije na povraćanje.  “Shelter nikad nije tako dobro mirisao”, komentiralo je zaposlenik cateringa Curt Catallo. Nitko, naravno, nije povraćao kao u Lose Yourself iako je nekoliko ljudi izišlo na stage na battle s Eminemom osobno. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.