Novi Zinfandelovov meni najtvrđi je unatrag desetak godina. I jedan od najboljih. A vinska karta sadrži 98 godina star Chateau d’ Yquem
PRVI SCHENGENSKI RUČAK Naš posjet Gostilni Vovko obilježili su Ruinart, vrhunska domaća hrana i odlična slovenska vina
Servis u istarskoj Toklariji predstavlja se kao osebujan ali je zapravo loš, hrana je dobra, a cijene previsoke za ono što nude
Chef Miha Dolinar u Mami Mariji u Kranjskoj gori kuha talentirano i maštovito, kozje iznutrice i veluta od kestena su izvrsni
U Michelinovoj Hiši Linhart večerali smo pred vratima hotelske sobe uz glazbu s mobitela, ali hrana je bila fantastična
Smoke N Flame, novi riječki restoran, prilično je grozna zalogajnica koja je loše uređena, ne zna s mesom i ima nepostojeću vinsku kartu
U Nebu se poslužuje elaborirana, kompleksna hrana bez ijedne tehničke pogreške, ali s pojedinim ograničenjima u okusima
Katarina Vrenc u Sopalu kuha mekom rukom ali neka vas to ne zavara. Spaljeni patlidžan jedno je od opakijih jela koje smo u zadnje vrijeme probali u Zagrebu
Putniku kraj Čavla model je gostionice uz cestu, s jednostavnim i poštenim kuhanjem i doslovno nezamislivim obrtajem gostiju
Arigato peče prvu japansku pljeskavicu u povijesti hrvatske gastro scene. Meka je, podatna i pliva u ljepljivom umaku prepunom umamija
Umaški Badi je napredovao, sastojci su i dalje prvorazredni, ali je kuhanje odmjerenije i preciznije, a vinska lista izvrsna
Noel je jesenskim menijem Šetnja šumom koji sadrži više od 20 jela, postao klasa za sebe. U Zagrebu ne postoji sličan restoran
Bečka Plachutta je primjer kako bi trebao izgledati klasični turistički restoran u kojem jedu i lokalci
Bečka Via Toledo, jedna od najboljih pizzerija u Europi, hektično je mjesto koje svakih par sekundi izbacuje savršene pizze