Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Carnival Cruise je pokrenuo dostavu pizze na kruzerima

kruzeri-pizza

Krstarenje na velikim kruzerima po mnogočemu podsjeća na ljetovanje u resortu, pa se tako i navike na brodovima koji nude sav mogući komfor, ne prilagođavaju previše životu na moru.

Jedna od najvećih kompanija u industriji krstarenja Carnival Cruise, novom je uslugom ispunila veliku potrebu svojih putnika. Za goste koji na kruzeru ogladne a ne da im se hodati do nekog od brojnih brodskih restorana, uveli su dostavu pizze.

Pizza Anywhare povezuje brodske krušne peći s putnicima bilo gdje na kruzeru. Ljudi mogu naručiti pizzu u svoje kabine, na kupališta i bazene ili na palube, i bit će im dostavljena u najkraćem roku. Dovoljno je skinuti aplikaciju, odabrati pizzu i piće i čekirati lokaciju na brodu da dostavljači mogu naći naručitelja među 3000 putnika. Usluga će prvo biti dostupna na kruzerima Carnival Victory i Carnival Elation, a zatim na svim brodovima kompanije Carnival Cruise. Dostava unutar kruzera trebala bi značajno povećati promet hrane i pića na brodovima, ali čini se da se ovim konceptom tek otvaraju sve moguće nove usluge koje bi mogle promijeniti ekonomiju krstarenja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.