RESTORANI

MEX CANTINA Vrijedna institucija zagrebačke gastro scene, i dalje je u dobroj formi (ali treba face lifting)

Mex Cantina gotovo je posve ista kao i prije devetnaest godina, kad se otvorila na Savskoj, blizu križanja s Prisavljem, i kad su novinari iz danas napuštenog Vjesnikova nebodera ondje redovito ručali. Mex Cantina i dalje je ukrašena svim mogućim…

GDJE SMO DANAS RUČALI

VIEW ALL

Napokon smo jeli kod Le Mike. Galettes su zaista jako dobre

Galette Bretonne, hrskava palačinka od heljde, omiljeni je francuski regionalni street food s prilično dugom tradicijom i nizom varijacija. Kad…

Il Secondo postaje naglašeno profesionalan

Restoranima izvan zagrebačkog središta, uz mnogošto drugo, izrazito nedostaje profesionalnost. Radi se o temeljnim ugostiteljskim znanjima, bez kojih je nemoguće…
evergreen-nigiri

Zagrebački sushi bar Evergreen postaje ozbiljan restoran

Evergreen u Ilici, između Frankopanske i Britanskog trga, zadnjih se godina bio afirmirao kao pouzdani, simpatični i nepretenciozni sushi bar.…

My Way od danas uvodi ‘Tradicionalni zagrebački obed’

Kad smo neki dan ondje ručali s Dinom Kušenom, uvoznikom Haut Briona i Billecart Salmona, osoblje My Waya pokazalo nam…