RESTORANI

Tekka je jako dobra. Treba još samo par detalja da bi bila odlična

Prije godinu dana razišli su se Tomislav Đačić i Mario Minder, vlasnik i dugogodišnji voditelj Takenoka. Đačić je preselio originalni Takenoko s Kaptol Centra u atraktivno uređeni prostor u Gundulićevoj, te otvorio još jedan u Dubrovniku, dok je Minder preuzeo…

GDJE SMO DANAS RUČALI

VIEW ALL

U restoranu Kvatrić, dijelu velikog sustava Catering Kvatrić, kuhari ne znaju ispeći biftek

Jučer predvečer zatekli smo se gladni i na hladnom, u blizni restorana Kvatrić na tramvajskoj stanici u Maksimirskoj. Nismo imali…

Gastronomski Halloween u Esplanadinu Bistrou sasvim je dobro uspio bez ijedne kapi krvi

Ovogodišnju Noć vještica u Hrvatskoj su obilježili fantomski klaunovi koji se naoružani  kuhinjskim noževima i sjekirama skrivaju  iza škola i…

Škampi poširani u masti crne slavonske svinje glavna su atrakcija jesenskog menija Dubravkina puta

Dubravkin put spada u onu malu, ali vrijednu grupu zagrebačkih restorana koji zaista inzistiraju na na sezonskoj kuhinji. Pa je…

Ljuta voćno-mineralna kamenica Filipa Horvata najbolje je jelo ovog tjedna u Zagrebu

U Ab Ovo smo došli vrlo rano, dvadeset do dvanaest. U bistrou na uglu Bukovačke i Petrove već je bilo…