RESTORANI

Ove se zime Mazzgoon pokazuje kao predvodnik splitske postturističke bistrologije

Split je, uz Zagreb, vjerojatno najvibrantniji hrvatski restoranski grad. U Dioklecijanovoj palači i ulicama oko nje, stalno se nešto mijenja, otvara, uređuje i promovira. Splitski su restorani solidno popunjeni i u veljači, kad su hoteli poluprazni a na aerodrumu i u…

GDJE SMO DANAS RUČALI

VIEW ALL

El Toro je izvrsno uređen i sjajno koncipiran restoran kojem treba još puno fine dorade

El Toro u Šubićevoj jučer oko dva popodne bio je iznimno pun za tako veliko mjesto (sigurno više od stotinjak…

Hrana u Plavom podrumu vizualno je sve atraktivnija. Taj se restoran ozbiljno mijenja

Ove smo nedjelje u oblačnom i vjetrovitom Voloskom kušali nekoliko jela, koja značajno odudaraju od dosadašnje prezentacije hrane u Plavom…

Divlje šparoge stigle su u grad. Probali smo ih u Okrugljaku

Kao i kad je riječ o prvoj mliječnoj janjetini, restorani Bože Crnjca trude se nuditi i prve divlje šparoge. Pa…

Otočanin Ante Božikov sjajan je momak i pametan kuhar, koji bi trebao otvoriti restoran u Zagrebu

Antu Božikova, vlasnika kornatske konobe Opat, upoznali smo prije nekih pet godina, tijekom zajedničkog posjeta Champagni. Čovjek nam je ostavio…