RESTORANI

SPECIJALNO ZA ZAGREPČANE KOJI SU OSTALI U GRADU U dvorcu Otočec kuha se dobro, a pije još bolje

Dvorac Otočec, član Relais&Chateaux, dugogodišnje je omiljeno zagrebačko izletište. Duboko zelena Krka koja podsjeća na ambijent Doručka u travi i u kojoj se kupa hrpa klinaca, vodi do dvorišta Stotinama godina starog i prije osam godina renoviranog dvorca, koji spada…

GDJE SMO DANAS RUČALI

VIEW ALL

Novi Tač najozbiljniji je restoran na cijelom dugačkom potezu između Rijeke i Paga

Crikvenička rivijera nikad se nije mogla pohvaliti boljim kulinarstvom. U samoj Crikvenici svojedobno smo znali jesti u starinskom restoranu Moslavina,…

Esplanada slavi sezonu rajčica vibrantnim jelima po niskim cijenama

Terasa Esplandina Bistroa najvjetrovitije je mjesto u središtu Zagreba. U nedjeljno rano popodne svi mogući vjetrovi, koji su najavljivali večernju oluju,…

Mario Čepek u Vinodolu nas je nahranio lazanjama od pastrva, pečenim paprikama i raskošnim smokvama

Kao što smo jutros konstatirali, u strogom centru Zagreba ovih dana gotovo da i nema dobrih restorana koji rade za…

Belizar Miloš skuhao nam je najbolju tjesteninu ove godine u Zagrebu

U Zagrebu postoji pet konvencionalnih fine dining restorana (Šokotin Xato je radikalno moderan, a Time, Tekka i Takenoko više-manje etnički).…