RESTORANI

Ove se zime Mazzgoon pokazuje kao predvodnik splitske postturističke bistrologije

Split je, uz Zagreb, vjerojatno najvibrantniji hrvatski restoranski grad. U Dioklecijanovoj palači i ulicama oko nje, stalno se nešto mijenja, otvara, uređuje i promovira. Splitski su restorani solidno popunjeni i u veljači, kad su hoteli poluprazni a na aerodrumu i u…

GDJE SMO DANAS RUČALI

VIEW ALL

Zimski jelovnik Dubravkinog puta afirmira ugodna jela domaće i svjetske kuhinje

U ponedjeljak 23. siječnja Priska Thuring uvela je novi , srednjezimski dnevni jelovnik. Dnevni jelovnici Dubravkina puta karakteristični su po izrazito…

U restoranu Kvatrić, dijelu velikog sustava Catering Kvatrić, kuhari ne znaju ispeći biftek

Jučer predvečer zatekli smo se gladni i na hladnom, u blizni restorana Kvatrić na tramvajskoj stanici u Maksimirskoj. Nismo imali…

Gastronomski Halloween u Esplanadinu Bistrou sasvim je dobro uspio bez ijedne kapi krvi

Ovogodišnju Noć vještica u Hrvatskoj su obilježili fantomski klaunovi koji se naoružani  kuhinjskim noževima i sjekirama skrivaju  iza škola i…

Škampi poširani u masti crne slavonske svinje glavna su atrakcija jesenskog menija Dubravkina puta

Dubravkin put spada u onu malu, ali vrijednu grupu zagrebačkih restorana koji zaista inzistiraju na na sezonskoj kuhinji. Pa je…