Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ide treća sezona The Beara. Evo što se dosad zna

The Bear, najbolja serija o restoranskom biznisu svih vremena, dobit će treću sezonu. To se zna sigurno jer je Hulu službeno potvrdio nastavak, ali većina ostalog je neizvjesna zbog štrajka udruženja SAG-AFTRA i tek nedavno okončanog štrajka scenarista u Americi.

The Bear je među jačim kandidatima za Emmyje u siječnju, dok o euforiji fanova zbog nove sezone ne treba ni govoriti. Treća sezona The Beara izići će iduće godine.
The Bear, kojega potpisuje Christopher Storer, jedna je od onih serija koje su već u prvoj sezoni postale kulturni fenomeni. Kao i sve serije koje se temelje na glumačkom ansamblu umjesto na pojedinačnim zvijezdama, The Bear velik dio svog uspjeha može zahvaliti osebujnim talentima donedacno slabo poznatih glumaca i njihovoj međusobnoj kemiji.

Treću sezonu nosit će Jeremy Allen White, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach, ali za ostale ništa nije službeno potvrđeno. Gledatelji se nadaju da će u seriji ostati Lionel Boyce kao Marcus, Abby Elliott kao Natalie, Liza Colón-Zayas kao Tina i Edwin Lee Gibson kao Ebraheim. Oliver Platt lani je nominiran za Emmy za ulogu Carmyjeva strica Jimmyja i gotovo je sigurno da će opet biti nominiran. Ali ni on nije potvrđen za treću sezonu što ne znači da ga neće biti.

Druga sezona završila je tako da je jasno kako su u trećoj otvorene skoro sve mogućnosti, uključujući budući koncept Carmyjevog hipsterskog restorana i opstanak njegove ekscentrične, neponovljive brigade. Stres se nastavlja.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.