Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Torterie Macaron lansirale su dva nova jesenska kolača, Gala tart s jabukama i Vilmu s kruškama i tonkom

U Torterie Macaron slastičarnice od ovoga vikenda ulaze novi jesenski kolači. Torterie Macaron na proljeće su pokrenule vrlo specifičan program, kolače koji se izrađuju i serviraju pojedinačno, napravljeni su od prirodnih i visokokvalitetnih sastojaka poput sezonskog voća i Valrhona čokolade, a uz stalnu stalnu postavu klasika, dio kolekcije mijenja se sezonski. Riječ je o najvišoj razini slatičarskih proizvoda koji su dosad bili dostupni u bilo kojoj hrvatskoj slastičarnici, uz izuzetak nekolicine slastičarnica koje se bave visokim slastičarstvom.

Drugi važan aspekt ove linije jest da su Torterie Macaron kao lanac slastičarnica prve koje su premium klasu kolača učinile masovno dostupnom. Za ovu jesen Torterie Macaron uvele su dva nova sezonska mono kolača, Galu i Vilmu. 

Gala je tart od prhkog tijesta s maslacem i blago karameliziranim jabukama s cimetom, prekrivenima kremom od bijele Valrhona čokolade i dovršentostiranim bademima i speculas crumble-om. Jabuke, cimet i speculas tipični su jesenski okusi koji u Gali dolaze u laganoj i svježoj varijanti, s elegantnom bijelom čokoladnom kremom. Najveći adut Vilme su, pak, nevjerojatno sočne svježe kruške koje idealno začinjava tonka. I Vilma je napravljena s bijelom Valrhona čokoladom, a dovršena je glazurom boje kruške koja i miriše na cijele kruške s kontrastom koji teksturi i okusima daju zrna kakaovca. Oba kolača uobičajeno su lijepo dizajnirana, svi premium kolači Torterie Macaron odnedavno se mogu kupiti i preko njihova web shopa.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.