Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

OVCE NA THC-u Gladno grčko stado pojelo stotinjak kilograma marihuane

cres-ovce

Stado ovaca u Grčkoj čudno se ponašalo nakon povratka s paše. Njihov vlasnik uplašio se da su možda bolesne pa je otišao provjeriti da nisu nešto loše pojele na poljima. Ubrzo je otkrio nevjerojatan razlog, javlja Sky News.

Ovčar je stado kao i inače pustio iz štale na pašnjake u Tesaliji. No u toj je zoni bilo premalo trave pa su ovce krenule uobičajenom rutim prema gradu Almyrosu. Našle su  polje i počele pasti, no u rzo su sve kao jedna skrenule u staklenik pun zelenih biljki. Bila je to plantaža kanabisa.

Ovce su se do sita najele “trave” i vesele, malo teturajući, vratile se kući a onda počele ozbiljno posrtati. Ovce vole razne vrste bilja ali dosad nije zabilježeno da bi im se mogao sviđati kanabis. One su možda bile sretne, ali njihov vlasnik koji je pomislio da bi mogle uginuti, a pogotovo vlasnik staklenika koji travu uzgaja za medicinske svrhe i prije ovčje havarije se borio s ekstremnom sušom i olujom, ne dijele njihovo raspoloženje.
Nakon svega, u stakleniku je ostalo samo stotinjak kilograma kanabisa, ali bar je znanost dobila nove spoznaje. Možda nam za koju godinu u restoranima počnu nuditi janjetinu i sir koji liječe stres. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.