Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

SLUČAJ ANACONDA Odluka o pritvaranju napadača na Brunu Plišu donosi se do petka 

U pulsko Državno odvjetništvo jučer su stigli nadzornici iz Zagreba. Za nadzor nad duboko kompromitiranim pulskim tužiteljima zadužen je Darko Klier, zamjenik glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek. 

Gospodin Klier jučer je izjavio da će pažljivo pregledati dokumentaciju o napadu zaštitara i vlasnice rovinjskog kluba Anaconda na Brunu Plišu, koji se dogodio prošlog tjedna, i da će odluku o njihovom eventualnom pritvaranju donijeti do petka.

Usprkos činjenici da su zaštitari  i vlasnica Anaconde brutalno pretukli 30-godišnjeg Plišu, pulski tužitelji nisu tražili pritvor za nasilnike, što je izazvalo javnu sablazan u cijeloj Hrvatskoj. Otac Brune Pliše poznati je vinar, hotelijer, maslinar i odvjetnik Miroslav Plišo, koji je prije nekoliko dana objavio otvoreno pismo glavnoj državnoj odvjetnici, upozoravajući je na uistinu duboko skandalozne postupke pulskog Državnog odvjetništva.
U međuvremeni je Đurđica Maršić, vlasnica Anaconde, završila u zatvoru zbog premlaćivanja jednog Talijana u njenom klubu. Taj se divljački napad dogodio 20. srpnja, a Anaconda je još mjesec i pol, na sramotu rovinjskih vlasti, nesmetano radila.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

SLUČAJ ANACONDA Odluka o pritvaranju napadača na Brunu Plišu donosi se do petka 

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min