Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Đurđica Maršić, vlasnica  zloglasne Anaconde, napokon je u zatvoru. Ali ne zbog premlaćivanja Brune Pliše

Policija je u četvrtak uhitila  Đurđicu Maršić, vlasnicu  kriminalnog rovinjskog kluba Anaconda ispred kojeg je neki dan prebijen Bruno Plišo, sin osnivača hotela, vinarije i uljare Meneghetti, poznatog odvjetnika Miroslava Pliše.

Međutim, Đurđica Maršić nije privedena zbog  napada njenih zaštitara na Plišu, nego zbog premlaćivanja jednog talijanskog državljana. Taj se eksces  dogodio još 20. srpnja. Talijan je pretrpio veoma teške ozljede glave, a Maršić i jedan od njenih nasilnika uhićeni su tek danas.

Kad je pak riječ o napadu na Brunu Plišu, glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek jučer je izjavila da se mora preispitati odluka o netraženju pritvora za napadače na Plišu koju je donio stanoviti Vlado Ščur iz pulskog Državnog odvjetništva.

Treba se, dakle, nadati da će svi nasilnici koji su pretukli Plišu i njegovo društvo što prije završiti u istražnom zatvoru. S obzirom na to da su Anacondini zaposlenici i njihova šefica u mjesec i pol dana dvaput izazvali veoma brutalne incidente, nevjerojatno je da svi počinitelji već nisu u zatvoru. A rovinjskog gradonačelnika treba pitati kako je moguće da još poslije srpanjskog napada na Talijana nije naredio da se Anaconda zatvori.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Đurđica Maršić, vlasnica  zloglasne Anaconde, napokon je u zatvoru. Ali ne zbog premlaćivanja Brune Pliše

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min