Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Policija uhitila vlasnika narodnjačkog kluba Ritz zbog preprodaje više kilograma kokaina

ritz

U današnjoj opsežnoj policijskoj akciji protiv trgovaca  drogom uhićen je i Mario Gavrić, vlasnik ozloglašenog narodnjačkog kluba Ritz  u kojem je na proljeće ubijen opasni kriminalac Tomislav Sabljo.

Policija sumnjiči Gavrića da je kupio kokain u vrijednosti od 36.000 eura kako bi ga preprodao. Iz dosad objavljenih informacija nije jasno je li gospodin Gavrić kokain dilao gostima svog  kluba ili ga je prodavao manjim dilerima. Gavrić je pao u policijskoj akciji koja  je  obuhvaćala tri županije  i grad Zagreb. Gavrić je najmanje drugi poznati  ugostitelj koji je u zadnjih nekoliko godina uhićen  zbog veće količine kokaina.

Suvlasnik zagrebačkog Hotela 9 Oliver Čokara prije nekoliko je godina uhapšen zbog cijelog kontejnera kokaina pa sada služi  dugogodišnju zatvorsku kaznu. Zanimljivo je da je suvlasnik žestoko kriminaliziranog Ritza stanoviti Sandi Pego, hrvatskoj javnosti poznat kao TikToker i sudionik Plesa sa zvijezdama.

Uhićenje Marija Gavrića još jednom potvrđuje da je zagrebačka scena narodnjačkih klubova nepovratno premrežena nasiljem i organiziranim  kriminalom.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Policija uhitila vlasnika narodnjačkog kluba Ritz zbog preprodaje više kilograma kokaina

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min