Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

PROFESIONALNI SKANDAL U ASU Svojedobno renomirani zagrebački restoran poslužio je gostima rižoto i njoke u istom tanjuru

Dobra hrana danas je objavila recenziju zagrebačkog restorana As u ulici Zelengaj. I usput otkrila jedan od gorih profesionalnih skandala u pripremanju i posluživanju hrane. Novinari Dobre hrane naručili su u Asu, među ostalim, mornarski rižoto i njoke sa škampima. Konobar je oba jela donio u istom tanjuru, uz šeretsko obrazloženje “da se ne posvađate oko hrane.”

Servirati dva različita jela za dvoje ljudi u istom tanjuru spada među najgore ugostiteljske nemarnosti za koje smo ikad čuli. Za ovu nevjerojatnu budalaštinu podjednako su odgovorni konobar i kuhar: očigledno je da obojica nemaju pojma o svom poslu i da bi trebali hitno promijeniti zanimanja. Restoran koji je gostima priredio takvu svinjariju zaslužuje čistu jedinicu. Ili nulu.

As je stari zagrebački restoran koji se dugo godina ubrajao među najbolje riblje restorane u gradu. Jako je tužno vidjeti da sadašnji As nije kadar poštovati ni minimalne profesionalne standarde. Asov degutantni križanac rižota i njoka možete pogledati OVDJE.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

PROFESIONALNI SKANDAL U ASU Svojedobno renomirani zagrebački restoran poslužio je gostima rižoto i njoke u istom tanjuru

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min