Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Popularni Vinski grad prvi put dolazi u Split

Vinartov festival Vinski grad  od 07. do 24. rujna prvi će se put održati u Splitu. Kućice će se otvoriti na lkaciji Kolur-Zvončac, na Obali Kneza Branimira 19.  

Točit će se uglavnom vina nekih od najboljih dalmatinskih vinarija poput stine, Markusa, Testamenta, Black Islanda, Vislandera i Korlata, a moći će se probati i Skaramuča, Grabovac i Hvar Hills. Iz ostatka Hrvatske gosti Vinskog grada moći će kušati vina sve boljeg erdutskog Royal Hillsa, Cattunara, Štampara, Kopjara, Rossija, Benvenutija, Galića, Matića, Marčete, Vinarije Kutjevo i Markotina vina.  Od stranih vina točit će se briljatna vina Marjana Simčiča, Astoria prosecco, Lillet from France i De Adami Zaloščan. Koktele miksa House of prosecco and Gin iza kojih je Roto Svijet Pića, piva će se otčiti ne Erdingerovoj kućici.  

Odgovornost za vrhunsku atmosferu preuzima ekipa iz Jukebox.hr, a glavni partneri. Hranu osiguravjau Bite of Fun.   Na ulazu u Vinski grad iznajmljuju se staklene vinske čaše za 5 eura, konzumacija se plaća karticama i kuponima na vakoj kućici. Važna informacija je da su sva vina dostupna na čaše i na butelje.  Ulaz na festival je besplatan, a sve cijene vina su promotivne. Za više informacija, pratite Vinartove društvene mreže @vinart_croatia.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Popularni Vinski grad prvi put dolazi u Split

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min