Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Čini se da se dvadesetak gostiju hotela  Adria u Veloj Luci otrovalo hranom

Slobodna Dalmacija jutros javlja o prilično masovnom trovanju hranom koje se ovih dana dogodilo u korčulanskom hotelu Adria.

Slobodnoj se, naime, javio turist iz BIH, koji kaže da je dvadesetak gostiju velolučkog hotela u kratkom razdoblju, između 11 i 17 sati, dobilo probavne smetnje i visoku temperaturu.

Oni gosti koji su otišli na hitnu pomoć, rekli su da liječnici sumnjaju  na trovanje hranom. Turist iz BIH kazao  je novinarki Slobodne da je osoblje hotela uvjeravalo goste kako se radi o virozama a ne o trovanju hranom, ali da hotel gostima nije naplatio noćenja u vrijeme kad se incident dogodio.

Turist iz Bosne i Hercegovine smatra da je do trovanja došlo zato što hotel navodno nepojedenu hranu od jednog obroka ponovno nudi gostima za drugi obrok.

Slobodna Dalmacija više je puta zvala Adriju da čuje hotelsku stranu priče o trovanju ali se u hotelu  nitko nije javljao na pozive, što je krajnje neobično. Slobodna je Adriji poslala mail s upitom o trovanju, no još nije dobila odgovor.

Direktor hotela Slobodnoj se javio nekoliko sari nakon objave članka, tvrdeći da je na hitnu pomoć u Blatu otišao samo jedan gost hotela i da nalazi ukazuju kako nije riječ o trovanju hranom već o želučano-crijevnoj virozi koja kruži po cijelom otoku.

Adria je all inclusive hotel s tri zvjezdice i niskim cijenama. Pojedine turističke agencije  nude sobe u Adriji već za 60 eura za noć.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Čini se da se dvadesetak gostiju hotela  Adria u Veloj Luci otrovalo hranom

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min