Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

YouTube chef, sin slavnih španjolskih glumaca, priznao da je ubio i raskomadao svog dečka na tajlandskom otoku

Daniel Sancho Bronchalo je YouTuber, chef i sin poznatih španjolskih glumaca Rodolfa Sancha Aguirrea i Silvie Bronchalo, uhićen je na Tajlandu. Bronchalo je priznao da je ubio svog partnera, kolumbijskog liječnika Edwina Arrietu Arteagu, raskomadao njegovo tijelo i dijelove sakrio na različtiim mjestima na otoku Koh Phangan na jugu Tajlanda.

Policiji je rekao da je Arrieta bio opsjednut njime i da ga je držao kao taoca. Istraga je počela kad je chef tajlandskoj policiji prijavljen Arrietin nestanak. Nije znao da su malo prije toga na otoku pronađeni dijelovi tijela njegova partnera. Arrieta je identificiran pomoću DNK analize. U dodatnom ispitivanju Bronchalo je priznao zločin. U nedjelju je odveo policiju do sedam mjesta na kojima je zakopao Ariettine ostatke. Utvrđeno je da je prošlog utorka kupio noževe, gumene rukavice i boce sredstava za čišćenje, po čemu policija zaključuje da je planirao ubojstvo.

Obitelj Sancho u nedjelju je objavila priopćenje u kojem mole za “maksimalni respekt prema Danielu Sanchu i obitelji u delikatnim trenucima maksimalne konfuzije.” Chef je trenutno u pritvoru na otoku Koh Samui, policija nastavlja istragu. Nije mu odobrena jamčevina.   

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

YouTube chef, sin slavnih španjolskih glumaca, priznao da je ubio i raskomadao svog dečka na tajlandskom otoku

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min