Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Restoran Stara Škola u Krasici iduće nedjelje otvara noćnu tržnicu

stara-skola-g

Restoran Stara Škola, smješten u fenomenalno preuređenoj nekadašnjoj školi u Krasici kraj Buja, iduće nedjelje organizira event Sunday Night Market. Riječ je o noćnoj tržnici koja će se otvoriti u 18 sati i na kojoj će se predstaviti neki od najboljih lokalnih proizvođača poput sirane Kumparička, destilerije Aura i vinarija Franković i Clai.

stara-skola-terasa

Osim njih, izlagat će pekarska firma Klas, OPG Kozlović svježe povrće i vinarija Dvanajščak. Event je, kažu u Staroj Školi, prvenstveno namijenjen turistima i lokalnom stanovništvu. Zbog ograničenog prostora koji prima maksimalno 100 ljudi naplaćivat će se ulaznice i preporučuje se rezervacija. 

stara-skola-terasa-1

“Cilj Sunday Night Marketa je promovirati i približiti koncept restorana koji je još uvijek publici dosta nepoznat. Želimo pokazati da iza naših jela koja kreira i priprema chefica Priska Thuring stoje stvarni, istinski lokalni OPG-ovi koji nude proizvode vrhunske kvalitete pa tako i njima dati priliku za promociju,” kažu u Staroj Školi. Na noćnoj tržnici gosti će moći kupiti izlošene proizvode.

stara-skola-sala

Sunday Night Market u Staroj Školi

Stara Škola, Krasica

Nedjelja 13.08.2023.

Ulaznica 50 eura

Informacije i rezervacije: www.staraskola.hr i 052/770870

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Restoran Stara Škola u Krasici iduće nedjelje otvara noćnu tržnicu

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min