Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Splitski hotel Ambasador zaposlio je Vlatku Pokos kao conciergea

Ambasador je jedan od svega nekoliko luksuznih i dobrih splitskih hotela. Riječ je o hotelu s izvrsnim sobama, fenomenalnim pogledima, odlično uređenim javnim prostorima i najboljim velikim barom u Splitu, koji se obraća bogatijoj mlađoj stranoj publici i poslovnim ljudima.

Ambasador je, piše, Slobodna Dalmacija, nedavno na mjestu conciergea zaposlio Vlatku Pokos. Gospođa Pokos nije htjela potvrditi svoj novi profesinalni angažman novinarima Slobodne, ali im ga je potvrdila uprava hotela. Koja kaže da je Vlatku Pokos zaposlila “jer  jer ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu I u Ambasadoru: elokventna je i oboružana aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije.”

Pozicija conciergea u luksuznom hotelu izrazito je stručan posao. Concierge je osoba zadužena za privatne individualne usluge, poput rezervacija restorana, nabave karata za kazališta i koncerte, organiziranje izleta, privatnih partyja, shoppinga, nabavu i ispunjavanje niza drugih potreba hotelskih gostiju.

Pozicija conciergea zahtijeva dugo profesionalno iskustvo, detaljno poznavanje lokalne restoranske, kulturne i turističke scene, dobre kontakte, visoke sposobnosti organizacije i dubinsko razumijevanje hotelskog sustava. Samom činjenicom da nikad nije radila ništa slično, Vlatka Pokos ne može raspolagati takvom vrstom ekspretize.  

Fotografija/YouTube Screenshot

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Splitski hotel Ambasador zaposlio je Vlatku Pokos kao conciergea

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min