Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

VLASNICI DUBROVAČKE PIZZERIE TABASCO Konobar iz Trebinja optužen za silovanje ne radi kod nas i nikad nije radio

tabasco-dubrovnik

Na redakcijski mail jučer smo dobili dopis odvjetnika dubrovački tvrtke Maroniko d.o.o, vlasnika pizzerie Tabasco. Dubrovačka policija prekjučer je objavila da je uhitilia 49-godišnjeg muškarca iz Trebinja, konobara, kojega sumnjiče da je na terasi pizzerie Tabasco silovao i opljačkao turisticu iz Amerike. Iz policijskog priopćenja proizišlo je da je konobar zaposlenik pizzerie Tabasco, no vlasnici pizzerie to demantiraju. 

pizza-tabasco-fb
Foto/Tabasco Facebook

“Naznacene informacije su netočne, jer Konobar (49) državljanin BiH iz Trebinja nije nikada bio, a niti je sada zaposlen a pizzeriji Tabasco, niti ima bilo kakve veze sa pizzerijom, a uostalom u trenutku počinjenja zločina pizzeria je bila zatvorena i u prostoru niie bilo nikoga,” stoji u dopisu odvjetničkog ureda. 

U nastavku dopisa vlasnici Tabasca tvrde i da njihove pizze nisu konvencionalne, gotovo industrijske. “Na web stranici jasno je naznačeno da se pizze pripremaju na tradicionalni način već gotovo više od 20 godina u krušnoj peći, pa ne mogu biti pripremljene niti na konvecionalan, niti na industrijski način, već upravo suprotno.”

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

VLASNICI DUBROVAČKE PIZZERIE TABASCO Konobar iz Trebinja optužen za silovanje ne radi kod nas i nikad nije radio

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min