Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Boogie Lab uveo je novi večernji meni s tartar biftekom i lososom Wellington. A i sladoled koji se servira s briošem dosta je privlačan

boogie-vecera-sve-vodoravna-6

Boogie Lab, najpuniji cafe restoran u Zagrebu, ima prilično složen sustav menija koji obuhvaća jela za doručak i brunch, jela za ručak i jela za večeru. Za večeru se uz pizze poslužuje niz popularnih formata koji su podesni za dijeljenje. Kako bi održao interes publike, koja se ne smanjuje od otvaranja prije tri mjeseca, Boogie Lab često mijenja pojedine segmente jelovnika.

Jučer je došao red na večernji meni. Od utorka 20. lipnja u Boogie Labu navečer se poslužuje veoma dobar tartar biftek. Tu je, zatim, vitello tonnato, talijanski bestseller koji srećom u Zagrebu više nije ograničen samo na Carpaccio. Na Boogiejev večernji meni stigao je i francusko poljsko engleski klasik Wellington, koji se priprema u ribljoj varijanti. Boogie, naime peče losos Wellington, koji je jako hrskav i izvrsno izgleda.

Naposljetku, tu je i burrata, sir koji je već nekoliko godina zagrebački restoranski fenomen. Burrata se redovito  nalazi među tri ili četiri najpopularnija jela u svim restoranima koji je prodaju. Zanimljivo je da Boogie Lab poslužuje burratu u društvu talijanskih kobasica. Par dana prije predstavljanja novih večernjih jela, Boogie Lab uveo je i sladoledni program Ice Ice Baby, napravljen u suradnji s Dinom Galvagnom. Jučer smo probali granitu od badema koja se servira skupa s briošem i ristrettom.

A sladoledni štapić s whiskeyem od raži i aromama duhana moćni je partner za suhe koktele i ozbiljna jaka pića. Kroz Boogie Lab svakodnevno prolazi nekoliko stotina gostiju (plus kupci kruha). Dosta je nevjerojatno i pohvalno da se u cijelom tom kaosu Boogie Lab stalno uspijeva mijenjati.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Boogie Lab uveo je novi večernji meni s tartar biftekom i lososom Wellington. A i sladoled koji se servira s briošem dosta je privlačan

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min