Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Konobar (49) dubrovačke pizzerije Tabasco uhićen zbog silovanja 20-godišnje Amerikanke

tabasco-dubrovnik

Konobar( 49), državljanin BiH iz Trebinja, završio je u istražnom zatvoru zbog silovanja i pljačke dvadesetgodišnje američke studentice. Zločin se dogodio pred jutro 12. lipnja na terasi dubrovačke pizzerije Tabasco. Bosanskohercegovački konobar je poslije silovanja opljačkao dvostruko mlađu Amerikanku; uzeo joj je novčanik s gotovinom i dvije kreditne kartice.

Amerikanka je odmah otišla na policiju a konobar je, hvala Bogu, odmah završio u zatvoru. Nadamo se da će poslije sudskog postupka ondje provesti dosta godina. Tabasco je pizzeria smještena blizu dubrovačkih zidina i žičare.

Sudeći prema web stranici, pizze su konvencionalne, gotovo industrijske. Tabasco se reklamira pristupačnim cijenama, što u dubrovačkom prijevodu znači da je jeftiniji od pizzerija u zoni Straduna, ali skuplji od najboljih zagrebačkih pizzerija. Ovaj mračni ispad pokazuje da bi vlasnici ugostiteljskih objekata, usprkos kritičnom nedostatku radne snage, trebali provjeravati koga zapošljavaju: patološkim nasilnicima nije mjesto u lokalima.  

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Konobar (49) dubrovačke pizzerije Tabasco uhićen zbog silovanja 20-godišnje Amerikanke

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min