Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

BRUNDANJE Pivovara Medvedgrad sutra predstavlja dvije nove etikete Fantoma, s koncertima Kojota, Letu Štuke, Jonathana i BluVinila 

pivovara-medvedgrad-brundanje

Šest sati žestoke svirke i dvije nove etikete craft piva, to je plan Pivovare Medvedgrad za ovu subotu. U svom dvorištu u zagrebačkog Huzjanovoj ulici, Craft, Rock & Street Food festivalu Brundanje Pivovara Medvedgrad predstavit će dva nova piva iz serije Fantom, Mountain IPA-u Fantom 34 i New England Pale Ale Fantom 35.

Na promociji će svirati Kojoti, Letu Štuke, Jonathan i BluVinil, a kuhat će Picnic, Munchy i M Brothers. Osim dva nova piva točit će se još desetak, a posjetitelji će moći i razgledati pivovaru.  Koncerti počinju u 19:30.

Na Festival možete doći organiziranim besplatnim prijevozom autobusima koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana: od 16 do 20 sati svakih sat vremena, a od 20 do 02 sata svakih 40 minuta. Parking je besplatan i ima ga dovoljno. Cijena svih piva od pola litre je prijateljska 3 eura.
Plaćanje je isključivo bezgotovinsko, a svi koji plaćaju Keks Payom imaju 15% popusta na svo pivo.  Cijena ulaznice je 15 eura entrio.hr. Ostale informacije na društvenim profilima Pivovare Medvedgrad. 

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

BRUNDANJE Pivovara Medvedgrad sutra predstavlja dvije nove etikete Fantoma, s koncertima Kojota, Letu Štuke, Jonathana i BluVinila 

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min