Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VID NIKOLIĆ Torikaya ne sudjeluje na Asian Street Food Festivalu, ne znam odakle dolazi ta informacija

asian-street-food-festival

Danas nam se javio Torikayin chef Vid Nikolić. Gospodin Nikolić demantirao je da Torikaya sudjeluje na Asian Street Food Festivalu, koji u Zagrebu počinje 15 lipnja. Torikaya je jedan od restorana naveden među sudionicima u najavama festivala koje je, pozivajući se na organizatore, objavio portal Journal.hr.

“Nismo planirali sudjelovanje na Asian Street Food Festivalu jer nismo ni znali da se organizira, doznali smo za njega na Pizza Festivalu, ne znam odakle dolazi informacija o našem sudjelovanju” pojasnio je Nikolić. Sad kad je jasno da Torikaya neće nastupiti na prvom izdanju, na Asian Street Food Festivalu nije preostao baš ni jedan relevantan restoran.

torikaya-ramen

Šteta je što je odlična ideja o festivalu azijske ulične hrane kompromitirana amaterskom realizacijom. Čini se da su organizatori Pizza Festivala, Asian Street Food Festivala, Zagreb Burger Festival  i Fuliranja odlučili većinu svojih manifestacija bazirati na dva ili tri ista chefa, koji  jedan mjesec peku pizze, drugi mjesec prže spring rollse a treći mjesec slažu hamburgere. Takav je poslovni model dosadan za javnost i kontraproduktivan  za chefove koji u tome sudjeluju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.