Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KVARNERSKI BATAK Najveći hrvatski lanac roštiljarni danas je otvorio restoran na riječkoj Rivi

batak-rijeka-g

Poslije velikog uspjeha u Puli, Batak je nastavio svoj pohod na Jadran. Danas je u centru Rijeke, na adresi Riva 12, otvorena prva kvarnerska podružnica najvećeg i najuspješnijeg hrvatskog lanca roštiljarni. U idućih mjesec dana Batak će se otvoriti i u Zadru, a u upravi ove velike restoranske grupe razmišlja se, naravno, i o Splitu.

Batkov drugi val ekspanzije počeo je godinu ili dvije prije pandemije, kad je Batak odlučio redefinirati svoj gastronomski rukopis. Batak je, naravno, zadržao glavne atribute: obilne porcije ćevapa i pljeskavica koji se proizvode u Batkovoj manufakturi i koji se uvijek peku na drvenom ugljenu. Međutim, Batak je unatrag nekoliko godina uveo sezonska jela, tanjure za dijeljenje kao i masovno popularne formate netipične za roštiljarne poput carpaccia, burrate i tartar bifteka.

Batak je istodobno ojačao vinsku kartu i osmislio kartu koktela. A nije bitnije dizao cijene. I tako je grupa Batak otvaranjem u Rijeci došla do sedamnaestog restorana, drugog na moru. I svi su uglavnom puni.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.