Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JEDI SAD, PLATI KASNIJE U novozelandskom lancu Hell Pizza gosti pizze plaćaju tek nakon što umru

hell-pizza

Novozelandski Hell Pizza ovoga je tjedna pokrenuo kampanju za svoju novu ponudu “kupi sada, plati kasnije.” Zašto bi to bila svjetska vijest? Zato što Hell Pizza ovaj model diže na potpuno novi nivo. Plati kasnije u njihovom sloganu znači – nakon što umreš. Hell Pizza gostima omogućava da pizze koje kupe kod njih plate tek nakon svoje smrti. 

Riječ je o selektivnom programu, u kojem može sudjelovati 666 kupaca iz Novog Zelanda i 666 kupaca iz Australije. U sistemu “AfterLife Pay” kupci potpisuju ugovor, koji ima pravnu snagu izmjene oporuke. U ugovoru se navodi da Hell Pizza na neki način ima pravo ući u ostavinsku raspravu nakon smrti kupca i naplatiti dug za pojedene pizze. Prema informacijama koje su objavili iz Hell Pizze, naplaćuje se samo dug u visini ukupne cijene pojedenihi pizza, bez naknada ili kamata.  

Izvršni direktor Hell Pizze Benn Cumming rekao je da ih su ih na ovaj marketinški potez inspirirali programi kupi sada-plati kasnije koji su u Novom Zelandu postali masovni.  

“Vidimo sve veći broj ljudi koji koriste ovu shemu za kupnju osnovnih artikala poput hrane, i mislimo da je sve otišlo predaleko kad i fast food lance poput našeg pitaju zašto ne uvedu model kupi sada-plati kasnije. Pa pizza je valjda nešto čime ćete se počastiti kad je poželite jesti”, kaže je Cummings, “Evo, sada i u pizzi možete uživati odmah a platiti kasnije, bez iritantnih skrivenih naknada i penala.”

U Hell Pizzi kupcima su na raspolaganju sve pizze u ovoj shemi, a mogu dobiti i niz priloga i salata, što znači da mogu ozbiljno ugroziti svoju ušteđevinu a da ne brinu o tome, barem dok ne dospiju dva metra pod zemlju.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.