Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Maredo je jučer otvorio novu terasu s 12 metara dugim barom. Od idućeg četvrtka na terasi će se organizirati afterwork zabave

maredo-terasa

Zagrebački Maredo, jedan od najpopularnijih restorana u gradu, jučer je otvorio novu veliku terasu. Posebna atrakcija Maredove terase jest dvanaest metara dugi bar s nizom lijepih visokih stolica. Koliko nam je poznato, ni jedan zagrebački restoran ne može se pohvaliti terasom s tako atraktivnim barskim prostorom. Osim dugačkog bara tu je i veliki, konvencionalni natkriveni restoranski dio terase s moderno dizajniranim niskim stolovima i stolicama.

Od 1. lipnja svakog će se četvrtka popodne na Maredovoj terasi održavati program aperitivo. Riječ je o afterwork zabavi s DJ-em namijenjenoj prije svega poslovnoj populaciji. Chef Mario Mihelj za aperitivo je osmislio posebni meni malih zalogaja koji se dijele na tri segmenta: vegetarijanski, mesni i riblji: jučer smo među ostalim probali izvrstan baba ganoush i tartine s avokadom.

Tu je, naravno, i Maredov sushi, koji spada medu najbolje u Zagrebu. Jučer popodne na otvorenju Maredove terase okupilo se veoma mnogo ljudi iz zagrebačkog javnog i ugostiteljskig života, kao i niz stalnih Maredovih gostiju.

Otkako je lani obnovljen s drastično drukčijim konceptom i ambicioznim menijem, Maredo je u manje od godinu dana postao jedan od najuspješnijih zagrebačkih restorana.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.