Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sinoć je u zagrebačkom Pointu službeno predstavljena nova linija kolača Torterie Macaron bazirana na Valrhoni

torterie-g

U srijedu navečer dogodilo se nešto potencijalno strateški važno za hrvatsko slastičarstvo. U slastičarni Torterie Macaron u Pointu na Vrbanima službeno je promovirana nova linija kolača, bazirana na čokoladama Valrhona.

torterie

Francuska Valrhona spada među najbolje šire dostupne čokolade na svijetu. Fine dining restorani u inozemstvu i Hrvatskoj redovito na menijima posebno označavaju deserte napravljene s Valrhonom.

Jučer se, pak, Valrhona iz svijeta fine dininga spustila u svijet široke potrošnje. Svih devet deserata Torterie Macaron, napravljenih s Valrhonom, koštaju manje od pet eura.

Dakle, obožavatelji slatkog u Hrvatskoj sada mogu uživati u kolačima od zaista aristokratske čokolade po prilično demokratskoj cijeni, i to ne u jednom nego u nizu lokala Torterie Macaron. Ovdje se radi o kopernikanskom obratu na hrvatskoj slastičarskoj sceni, jer su kolači tako visokog ranga dosad bili rijetko dostupni i načelno skuplji. Sami kolači veoma su dobri do odlični, a Chococube, kombinacija nekoliko tekstura tamne čokolade, blizu je razini ozbiljnog restoranskog fine dininga. Izvještaj s testiranja svih devet kolača nove kolekcije Torterie Macaron možete pročitati OVDJE

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.