Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nasilna smrt u biogradskoj Aqui još jednom pokazuje da su narodnjački klubovi najopasniji lokali u Hrvatskoj

aqua

Samo mjesec dana poslije ubojstva notornog kriminalca Tomislava Sablje u zagrebačkom Ritzu, u biogradskom klubu Aqua smrtno je stradao 54-godišnji zaštitar. Zaštitar je stradao uslijed tučnjave u klubu, a jedan od sudionika tučnjave zadržan je u istražnom zatvoru.

Što povezuje smrt u Ritzu i smrt u Aqui?  Glazbena orijentacija. Radi se o narodnjačkim klubovima. Narodnjački klubovi privlače nasilnike, profesionalne kriminalcely i druge ljude iz najgoreg društvenog taloga. To je, naprosto, nesporna činjenica 

Narodnjački klubovi redovito su mjesta gdje se krše razni zakoni, od zakona o nošenju oružja, do pravila o covidu. Mediji su detaljno izvještavali kako se u vrijeme lockdowna u Aqui, na koncertu stanovite Seke Aleksić, okupilo više od tisuću ljudi, koji su u klubu ostali do pet ujutro, premda su u ono vrijeme noćni klubovi smjeli raditi do jedan ujutro.

Policiji naravno nije palo napamet da zatvori biogradski klub, jer neki vlasnici noćnih klubova prilično redovito podmićuju predstavnike vlasti. Pojedini su moćni klubovi u neizravnom vlasništvu šefova hrvatskih kriminalnih organizacija, koji ondje imaju status tihih investitora. U svakom slučaju, i smrt u Aqui pokazuje da narodnjačke klubove treba izbjegavati. Ne samo zbog glazbe, nego zbog osobne sigurnosti.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.