Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Boogie Lab, vjerojatno najposjećeniji zagrebački lokal, danas predstavlja novi meni

boogie-stol-3

Pred Boogie Labom, dosta jedinstvenom kombinacijom restorana, kafića, pekarnice i dnevnog boravka, prvih su se dana poslije otvorenja stvarali redovi. Nakon par tjedana gužva je prirodno popustila, što znači da se stol mogao pronaći između tri i šest, prije večere. Zadnjih je dana to ponovno malo teže; Boogie je opet često prepun.

boogie-ceviche-7

Kako se stvari moraju mijenjati i unapređivati kad ste uspješni, Boogie Lab odlučio je promijeniti jelovnik za ručak. Pa od danas kreće s novim, djelomično sezonskim menijem. Meniji za ručak mijenjat će se svaki mjesec.

Novi je meni pun visokokomercijalnih, dobro koncipiranih jela poput quichea sa šparogama i pinjolima, i prilično neodoljive inside-out carbonare. Inside out carbonara znači da se umak za carbonaru nalazi u trokutastim raviolima, posutima crumbleom od guancialea. Tjestenina ima jako kompleksnu, hrapavo meku teksturu. Vegetarijanci mogu ručati salatu od zelenih šparoga s humusom, malim rajčicama i grana padanom, a carnivori glazirana svinjska rebra s izvrsnim “crnim” ljutikana, salatom od komorača i biskvitom.

boogie-tagliatele-1

Ceviche od gofa na kremi od manga elegantna je riblja opcija, kao i sourdough tagliatele koje rade u Boogie Labu. Cijene su i dalje umjerene; od deset do 13 eura. Boogie Lab u ulici kneza Borne, preko puta igrališta Križanićeve gimnazije, želi ostati maksimalno demokratski lokal.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.