Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Valamar je dogovorio dugogodišnju suradnju s čuvenom braćom Cerea. U Poreču se uskoro otvara Miramare by Fratelli Cerea

cerea

Kao što smo najavili prošli mjesec, na otočiću Sv. Nikola kraj Poreča uskoro se otvara restoran Miramare by Fratelli Cerea. Fratelli Cerea su, naravno, globalno slavni talijanski chefovi Enrico i Bobo Cerea, koji u Bergamu vode restoran Da Vittorio s tri Michelinove zvjezdice.

Restoran Miramare

Braća Cerea svoj porečki restoran otvaraju u suradnji s velikom hotelskom tvrtkom Valamar. Restoran se nalazi na bazenu luksuznog hotela Miramare, s lijepim pogledima na otvoreno more. Posebno je važno istaknuti da je riječ o dugoročnoj suradnji između obitelji Cerea i Valamara, koja podrazumijeva edukaciju Valamarovih chefova i konobara u restoranima obitelji Cerea.

Miramare by Fratelli Cerea bit će mediteranski restoran s puno ribe, nešto mesa i vegetarijanskih opcija, ali i s potpisnim jelima s Da Vittorieva menija, poput opravdano legendarnih pacchera Da Vittorio, možda jedine paste s rajčicama koja zaista zaslužuje tri zvjezdice. Dolazak braće Cerea u Poreč golemi je dobitak za taj turistički grad, ali za istarsku i hrvatsku gastronomsku scenu, kao i za hrvatsku turističku prepoznatljivost. Velika većina gastroturista zna tko su braća Cerea.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.