Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ŠOK U ITALIJI Chef Manuel Costa ubijen metkom u glavu ispred svog restorana u Rimu 

manuel-costa

U Rimu je jučer ubijen chef Manuel Costa. Pravim imenom Emanuele Costanza, chef je ubijen pucnjem u glavu  dok se u Mercedesu vozio kraj svoga restorana Osteria degli artisti. Imao je 41. godinu. Ubojica je uhićen odmah nakon ubojstva i priznao je zločin.

Manuel Costa bio je ambiciozan chef, poznat u rimskim klubovima. Njegovo potpisno jelo bila je flambirana amatriciana. Ubio ga je 43-godišnji Fabio Giaccio iz Napulja.  Pucao je chefu u glavu nakon svađe u automobilu, izazvane vjerojatno sukobom oko novca. Policija istražuje motive ubojstva, a ispituju i druge pretpostavke, trenutno je u fokusu jedan neplaćeni dug. Policija je pronašla oružje kojim je počinjeno ubojstvo blizu kuhareva tijela. Manuel Costa je rođak Floriane Secondi, pobjednice treće sezone talijanskog Big Brothera.

Njih dvoje zajedno su u Rimu vodili bar Metropolis i kozmetički salon Profashionist. Odmah nakon vijesti o chefovu ubojstvu Floriana Secondi izjavila je da zna tko je ubojica i da je njen bratić ubijen zbog zavisti:  “Gade, ubio si oca četvero djece. Tako hladnokrvno ubiti čovjeka, metkom u glavu. Sudit će ti se na zemlji ali stići će te i božja pravda,” poručila je ubojici na svom Instagram profilu.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.