Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

5 ZVJEZDICA NA 15 KATOVA Ovako će izgledati preuređeni Maistrin hotel Marjan u Splitu 

hotel-marjan-split-g

U Splitu je predstavljen projekt rekonstrukcije hotela Marjan, vrijedan više od stotinu milijuna eura. Marjan je 2017. kupila Maistra, nakon što je bankrotirao bivši vlasnik Željko Kerum. Nakon obnove, rečeno je na predsrtavljanju projekta u Splitu, hotel Marjan će biti jedno od najvećih pojedinačnih ulaganja u hrvatski turizam, uz Maistrinu obnovu zagrebačkih hotela Panorem i Westina.

hotel-marjan-split-zgrada

“Učinit sve da, u suradnji svih zainteresiranih, pa i podršku i strpljenje građana, Split dobije hotel kakav ovaj grad i zaslužuje,” rekao je na prezentaciji predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popović. Hotel Marjan bit će hotel s pet zvjezdica na 15 katova, imat će 285 soba i apartmana.

hotel-marjan-split-1

Arhitektonski dio obnove preuzeli su stari Maistrini partneri Studio 3LHD, a dizajn interijera milanski Lissoni Architettura koji je radio i Grand Park u Rovinju. Hotel Marjan bit će prvi veliki luksuzni hotel u Splitu koji već plaća visoku cijenu svog Airbnb turizma. Hotel Marjan mogao bi promijeniti usmjerenje turizma u Splitu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.