Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NEMA FINE DININGA U IMOTSKOM Chef Roko Nikolić nakon samo par mjeseci napustio je Tri sunca

roko-nikolic-tri-sunca

Mladi i ambiciozni chef Roko Nikolić jučer nam je rekao da je napustio imotski restoran Tri sunca.   Tri sunca zamišljena su kao gastronomski  bistro u sklopu heritage hotela Emotheo. Restoran je otvoren pretkraj lanjske godine. Roko Nikolić je u Tri sunca organizirao novogodišnji doček i razradio program vinskih večera. U projektu Tri sunca trebali su sudjelovati ozbiljni igrači s hrvatske ugostiteljske i vinske scene, poput Siniše Lasana i Zorana Pejovića.

Međutim, gospodin Nikolić napustio je Tri sunca uslijed neslaganja s investitorima. I ovog se puta, čini se, ponovila situacija toliko tipična za hrvatsko ugostiteljstvo; chef se nešto dogovori s investitorom, koji na početku pristaje na sve jer mu se sviđaji koncept i chef. Međutim, čim počnu stizati računi ili se koncept kuhanja počne razvijatiu smjeru koji mu nije blizak,investitor je sve manje oduševljen projektom. I onda chef ili pristaje na teže komoromise, ili odlazi.  Podsjetimo, prije odlaska u Imotski, Roko Nikolić preporodio je rovinjski restoran Blu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.