Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mirazur, svojedobno najbolji restoran na svijetu, svoju globalnu turneju nastavlja u ožujku u Sidneyu

mirazur

Mirazur chefa Maura Colagrega iz Mentona, najavljuje svoju najnoviju globtrotersku avanturu. Mirazur je pokrenuo seriju internacionalnih gostovanja pod egidom Mirazur Beyond Borders. Mirazur tako gostuje u meksičkoj državi Baja California, u hotelu Montage Los Cabos, gdje večera koštaa 550 dolara.

Na proljeće Mirazur privremeno seli u Sidney, gdje će od 10 do 31. ožujka nastupati u restoranuThe Gantry smještenom u sidneyskoj luci. Sve su večere čini se, rasprodane, jer Mirazur trenutno nudi jedino opciju upisivanja na listu čekanja. Internacionalni pop up fine dining već je dugo godina, barem od Fat Duckova gostovanja u Australiji, postao gotovo pa standardni dio restoranskog biznisa u najvišem gastronomskom rangu.

Restorani visoke kuhinje kroz internacionalni pop up format žele proširiti svoj brend cijelim svijetom i pronaći još nešto publike voljne potrošiti više od 1500 dolara ili eura za večeru za dvoje. Mirazur je osnovan 2006. godine. Mauro Colagreco, 46-godišnji Argentinac, prvi je nefrancuski chef koji je u Francuskoj uspio dobiti tri zvjezdice. World’s 50 Best Restaurants proglasio je 2019. godine Mirazur najboljim restoranom na svijetu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.