Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Fisherija izlazi iz okvira sushija: na jelovnik su upravo dodali prilično dobar pečeni losos s krumpirovom salatom s pestom

fisherija-losos

Zagrebačka Fisherija stekla je solidnu reputaciju i postigla puno uspjeha sa sushijem za van. Sushi2Go doista se rola i slaže u Fisheriji, tako da bi trebao biti zajamčeno svjež. Kad su prije dvije godine počeli prodavati sushi, pred Fisherijom u Maksimiru tjednima su se stvarali redovi. Potaknuti uspjehom sushija, u Fisheriji su odlučili proširiti svoj gastronomski portfolio.

fisherija-losos-1

Pa su ovoga tjedna počeli prodavati file pečenog lososa s krumpirovom salatom. Lijepo pečeni, marinirani, precizno očišćeni steak lososa bez kože servira se na puno krumpirove salate s ukiseljenim ljubičastim lukom i dosta ukusnim pestom od bosiljka. U Fisheriji kažu da sami pripremaju pesto, što je pohvalno. Losos ns krumpirovoj salati s pestom košta 10 eura, porcija je zasitna a ovo prilično dobro jelo predstavlja osvježenje u zagrebačkom repertoaru dostave hrane i hrane za van. Skupa s lososom, Fisherija je lansirala i salatu of tune, tjestenine, kukuruza, graha i mariniranog luka, koja košta oko šest i pol eura.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.