Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NAJVEĆA RESTORANSKA EKSPANZIJA Batak otvara četiri restorana na moru, Pula kreće već u veljači

batak

Lanac grill restorana Batak upravo izlazi iz Zagreba i počinje se širiti po Jadranu. Prvi jadranski Batak otvara se u veljači u Puli, u Pula City Mallu. U travnju s radom počinje zadarski Batak, u Park Cityju Zadar.

Slijede lokali u Rijeci i Splitu, za koje još ne znamo datume otvaranja. No, Batak je još prije nekoliko mjeseci objavio oglas za zapošljavanje osoblja u Rijeci. Širenje Batka na more logičan je korak u razvoju najvećeg hrvatskog restoranskog lanca. Prvo, Batak otvorenjima na moru želi odgovoriti na potrebe domaćih potrošača s Jadrana, koji redovito jedu u Batkovim restoranima kad posjećuju Zagreb. Stoga će Batkovi restorani u jadranskim gradovima raditi cijelu godinu s istom ponudom i istim cijenama kao u Zagrebu; Batak na more donosi odličnu vrijednost za novac.

Drugo, Batak, naravno, želi ući i na turističko tržište. A u Hrvatskoj zapravo nema restorana koji pokrivaju geografski tako velik dio obale, od Istre, preko Kvarnera do Dalmacije, uz standardiziranu ponudu i iste cijene, pri čemu treba napomenuti da su Batkove cijene značajno niže od većine restorana u Dalmaciji. Batkov odlazak na more, na četiri lokacije, vjerojatno je najveće restoransko širenje u Hrvatskoj u 2023. godini.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.