Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Denis Matijević, vlasnik The Meata, otvara još dvije mesnice u Zagrebu i ulazi u vlasništvo Fisherije

meat-4

U proljeće lanjske godine u centru Zagreba, u Vlaškoj ulici blizu Draškovićeve, otvorio se The Meat. The Meat je prva prava butikna mesnica u Zagrebu (T Bone u Vukotinovićevoj otvorio se par mjeseci kasnije). The Meat drži odležanu govedinu iz domaćeg uzgoja, svježu, konfekcioniranu janjetinu iz domaćeg uzgoja, crnu slavonsku svinjetinu, kao i niz suhomesnatih proizvoda. Sve meso dolazi iz slatinske Mesoprerade.

Renomirani chef Nenad Komes zadužen je za pretvaranje Mesopreradinih proizvoda u ozbiljnu gastronomiju. Denis Matijević, vlasnik Mesoprerade, vlasnik je i mesnica The Meat. Ovih je dana gospodin Matijević najavio da otvara još dva butika The Meat. Jedna bi se mesnica trebala otvoriti na Središću, i to već do kraja siječnja, a druga na Britanskom trgu, mjesec dana kasnije. Širenje butiknih mesnica koje prodaju isključivo visokokvalitetnu robu, dokaz je da Zagrepčani žele jesti vrhunsko, domaće i precizno obrađeno meso, čak i kad košta više nego drugdje.

Denis Matijević u siječnju je ušao i u vlasništvo poznatog brenada Fisherija. Matijevićev ulazak u Fisheriju označuje početak rada na povezivanju brandova The Meat i Fisherija (vlasnici Fisherije su Ivan Bosnić, Ivica Žurić, Marko Burazin i Branimir Brzić). U zagrebačkim se profesionalnim krugovima već neko vrijeme govori da bi The Meat i Fisheria mogli otvoriti i veliku zajedničku trgovinu u Kaptol Centru.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.