Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zlatna školjka, jedna od najpopularnijih zagrebačkih ribljih gostionica, privremeno je zatvorena zbog preuređenja

Zlatna školjka u Martićevoj jedan je od najomiljenijih kvartovskih restorana u Zagrebu. Zlatna školjka stekla je veoma široku i lojalnu publiku korektnim cijenama i jednostavnim i poštenim kuhanjem. Za njihov se bakalar, koji pripremaju petkom, redovito čeka u redovima, svježe srdele i inćuni prže se i peku u velikim porcijama za malo novca, dok je na terasi skoro nemoguće dobiti stol između 13 i 16 sati.

Poslije lockdowna Zlatna školjka imala je, očito, problema s radnom snagom, pa su uveli neobično radno vrijeme: jedino su petkom i subotom radili navečer. A sad su zatvorili na Božić. Na vratima piše da će Zlatna školjka zbog adaptacije i godišnjeg odmora biti zatvorena do 31. siječnja.

Na zadnji radni dan 24. prosinca, pred Zlatnim školjkom vladala je vesela, slavljenička atmosfera. Dosta ljudi čekalo je bakalar za van, a neki su došli popiti čašu dvije vina na Badnjak. Zlatnoj školjki svakako treba face lifting. Nadamo se da se neće predugo preuređivati i da će se zaista otvoriti 31. siječnja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.