Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NIŠTA OD NOVE SEZONE CNN ukida seriju Potraga za Italijom omiljenog foodie glumca Stanleya Tuccija

stanley-tucci

Popularna putopisna emisija Stanley Tuccija, Potraga za Italijom, u kojoj poznati glumac otkriva talijansku kulturu i gastronomiju je otkazana. CNN je objavio kako “jedna od najuspješnijih emisija uz njihove vlastite produkcije neće dobiti treću sezonu.” CNN prolazi kroz veliko restrukturiranje, otpustio je veliki dio osoblja i otkazao skoro sve svoje originalne serije. 

Potraga za Italijom, inspirirana donekle putopisima Anthonyja Bourdaina, bila je veliki hit među gledateljima i kritičarima. The New Yorker ju je opisao kao “predivnu za seriju koju Stanley Tucci vodi s lakoćom dok pokazuje krajolike Italije i njezina jela”. The Eater je ipak bio nešto oštriji, s obrazloženjem kako su sve putopisne emisije koje idu u Italiju u potragu za hranom identične. 

Serija je najviše gledatelja pridobila za vrijeme pandemije kad većina ljudi mogla putovati, a trebali su barem virtualni bijeg iz svoja četiri zida. Stanley Tucci, porijeklom iz Kalabrije, stekao je poštovanje iz gastronomskog svijeta kojeg je oduvijek volio i istraživao, a ove je godine vodio ceremoniju izbora World’s 50 Best Restaurants. Stanleyu Tucciju ovo nije prvi projekt na temu hrane, 1996.je snimio kultni film Big Night o dvojici braće chefova koji u propalom restoranu pripremaju svoje zadnje jelo. Serija Searching for Italy tražit će druge producente ili streaming kuću za buduće sezone. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.